fredag 1. oktober 2010

School spirit!

Da er dagen vi aller har ventet på kommet. Selve starten på Homecommingweekend, og Homecomming (amerikansk)fotballkampen. Temaet på skolen var "Spirit day", og alle kledde seg i skolens farger (rød og hvit) og hadde på seg fotballjersey'er. Her i Amerika er nemling "School spirit" altså "skoleånd, skolestemmning" (er ikke helt sikker på hvordan jeg kan oversette det) en stor greie, hvartfall i forhold til Norge. Alle på skolen står på en måte sammen, og er på kamper og heier på lagene våre, og kjemper for skolen vår, osv. Så det er god stemmning.
Fotballkampen gikk som smurt, og vi vant!!! Noe som var veldig bra, for å tape på sin egen "homecomming kamp" er noe av det værste man kan gjøre, da får man omtrent høre det i åresvis etterpå.
Det var utrolig mange folk som kom for å se kampen, både foreldre til elever, men også gamle elever som har gått på Hillcrest før, så det var mange nye fjes, og mange nye å hilse på for oss norske som ikke var der i fjor.
Når kampen av over var det: "Rock & Bowl", noe som vil si at vi gikk og bowlet, i en bowlinghall med blinkene lys og høy musikk. Så det ble mye bowling, dansing, og sosalt samvær. Rett og slett en kjempe bra avsluttning på en konge uke:D

En liten video med klipp fra hele uken, så dere kan se alt det gøye vi har gjort, og alle de kjekke folkene jeg går på skole med:)

Homecoming Week 2010 from Hillcrest Academy on Vimeo.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar