søndag 22. august 2010

Kirke, pikknikk og god frokost

Vi må gå i kirken hver søndag. Vi kan velge hvilken kirke, men de fleste går i Bethel, en kirke ca. 200 meter fra skolen. Vi bestemte oss for å gå på den tidlige Gudstjenesten som beynte halv 9, slike at vi resten av dagen til oss selv. Kl. 8 var vi klar for frokost, men dørene var låst. Vi gikk rundt og prøvde flere dører, men vi kom oss ikke inn før kl. Kvart over 8, da de kom på at de hadde glemt å åpne dørene. Vanligvis hadde jeg klart å spise frokost på et kvarter, men akkuratt den dagen hadde de vaffelrøre og vaffeljern framme så du kunne steke dine egne vaffler, i tilegg til at de hadde hjemmelaget jordbørsyltetøy. Smakte sykt godt, selv om jeg bare fikk tid til å spise et halvt hjerte eller noe, før vi måtte skynte oss videre. Litt dårlig førsteintrykk hvis vi kommer for seint i kirken. Håper bare det blir flere sånne frokoster frammover.
Seinere på dagen hadde vi Opening picnick, med alle elevene og flere av foreldrene deres. Det var god mat, god stemmning, og diverse leker som var til for å bli kjent med folk.
Det er utrolig varmt her, ligger på rundt 30 grader. Selv om du står helt stille renner svetten, digg.. Men vi burde vel egentlig ikke klage, for om noen månder vil temperaturen ligge på rundt -30 grader, og jeg kommer til å savne dager som denne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar