onsdag 1. september 2010

The Rules

Tenkte jeg kunne ta et kort sammendrag av reglene her for folk som lurer.
Syns de fleste regnlene er helt greie, er jo forståelig at man trenger noen rettningslinjer når 50 jenter skal bo sammen. I ukedagene må vi være inne til kl. Halv 10. Også må vi være i seng med lysene av kl 11. På lørdag kan vi være ute til kl. 12 og oppe så lenge vi vil. Og lørdagskveld må vi inn kl. 11, og slukke lysene kl. 12. Jeg er vanligvis trøtt kl. 11 så jeg har ingen problemer med å legge meg da.
Kommer du for seint inn, blir du «dormed» som vanligvis betyr at du må være inne på rommet mye tidigere enn de andre den neste dagen, så omtrent som husarrest.
Guttene og jentene har lov til å gå på hverandres dormer, så lenge vi ikke går inn i korridorene hvor soverommene og badene er, noe som er ganske forståelig ettersom at folk som oftest går halvnakne rundt i de gangene.
Ellers så har vi dormjobber som vi må gjøre hver morgen, som kan være: vaske dusjene, koste hallen, vaske speilene, støvsuge, og lignende. Og hvis du glømmer å gjøre det får du straff.
Vi kan ha pc'en vår en og en halv time hver dag. Fra 15:00 til 16:30. Mobilen kan vi ha fra etter skoletid til leggetid. Og hvis vi glømmer og levere inn en av delene risikerer vi og bli dormed.
Vi kan gå utenfor internatet så lenge vi sier hvor vi skal, hvem vi skal med og når vi skal være tilbake.
Denne månded har vi også «studyhall» som vil si at fra kl. 19:00 til 20:30 må vi være inne på rommet vår og jobbe med lekser. Ganske kjedelig, men hvis du får B eller bedre i alle fag, slipper du å gjøre det når denne månden er over.
Det var noen av reglene vi har her, skal prøve å ta for meg flere seinere, for, trust me, det er mange flere...;P

Noen av skiltene på jentedormen:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar